Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Repertoire

Het repertoire heeft meerdere pijlers. Bij elk wordt een aantal voorbeelden gegeven.

Koorzang uit Oost-Europa, orthodox religieuze muziek die bij de Byzantijnse kerk hoort

Canon of Easter             
Chant of Virgin Mary Ancient Kiev
Mother of God            
Three Sacred Choirs            
- M. Diletskiy
- Pechersk Lavra - arr. I.Nebesny
- R. Tolmachov
- A. Shnitke

 

 

Koorzang uit het Westen: van klassiek tot hedendaagse genres

Ubi Caritas
Lilium                  
Singet dem Herrn, BWM 225  
Ol’ man river       
The Marriage of Figaro                     

- M. Durifle
- R. Tolmachov
- J.S. Bach
- J. Kern, arr. R. Tolmachov
- arr R. Tolmachov

 

 

Traditionele koorzang van Slavische bodem

Suliko Georgian song
Zeven Romances van Esenin

- arr. R. Tolmachov
- V. Tolmachev 

 

Profane koorzang

Zomermuziek
Het Nationale Volklied

- V. Poliva
- M. Verbytsky 

Discografie

1. Dzvinochok (1999) 
2. Dzvinochok (2004), opgedragen aan Olena Volkova
3. Dzvinochok (2007), Kersteditie
4. Dzvinochok (2007), Jubileumuitgave 40-jarig bestaan
5. Musical Randez-vous 1 (2009)
6. Musical Randez-vous 2 (2011)
7. Omnis Spiritus Laudet Dominum! (2013), dubbel-cd ter ere van het 45-jarig bestaan

 

Luistervoorbeelden

 

 https://soundcloud.com/anton-shimko-1/sets/dzvinochok-musical-randezvous